Ongewenste Railo dumps op het scherm

28-02-2011 | Marcel van Langen | ColdFusion | railo, coldfusion, dumps

Heb je mooi je nieuwe ColdFusion website aangemaakt. De server draait als een zonnetje. Railo wacht op antwoord. Vol verwachting zet je de nieuwe website online. Je typt de URL in die je daarvoor speciaal hebt aangevraagd. Maar alles wat je krijgt is een scherm met een heleboel Railo dumps met een link naar de administrator. Wat moet je doen?

Je bent er bijna. Het enige dat je nu nog moet doen is de config file van Railo aanpassen. Eigenlijk moet ik zeggen: de config file van Resin, want die voert de Railo CFML bestanden uit. Maar goed, details. Ga met Remote Desktop of anderszins naar de server en zoek het bestand resin.conf op. Zoek daarvoor naar de installatie directory van Railo en ga naar de directory conf. In een standaard Railo installatie op Windows is het complete pad: d:/program files/railo/conf/resin.conf.

Open nu het bestand met een standaard text editor, bijvoorbeeld NotePad, Wordpad of wat je voor handen hebt. Scroll naar beneden tot je bij het host gedeelte komt. Je bent er nu bijna. Kijk of de host voor je website al aanwezig is. Ik ga er hier even vanuit dat dit niet zo is. Dat betekent dat je een nieuw record moet toevoegen. Voeg het volgende host record toe, waarbij je de relevante gegevens vervangt door je eigen gegevens:

<host id="www.urlvanjewebsite.nl" root-directory="d:/www">
<web-app id="/" document-directory="d:/www/www.urlvanjewebsite.nl/public_html" />
<host-name>www.urlvanjewebsite.nl</host-name>
<host-alias>urlvanjewebsite.nl</host-alias>
<host-alias>www.aliasvanjeeigenwebsite.nl</host-alias>
</host>

Hiermee zou het moeten lukken. En mocht je toch nog vragen hebben, laat het me dan weten. Of neem contact op met de mensen van Railo.

Over Morloff

Morloff ontwerpt en realiseert succesvolle webtoepassingen op het gebied van procesoptimalisatie, eCommerce en rapportage door de inzet van moderne webtechnieken, sociale media en zoekmachine optimalisatie.

over ons | diensten | portfolio | contact | route

naar website IJsmonster.nl naar website ICT intermediairs naar website marcelvanlangen.com

Twitter

Morloff

Cuneraweg 169a
3911 RH Rhenen

M +31 (0)6 - 515 96 189
W www.morloff.nl
E contactformulier

Morloff op Twitter Morloff op Facebook Morloff op LinkedIn Morloff via RSS