Diensten

Je wilt verder invulling geven aan kwaliteit binnen jouw organisatie. Bijvoorbeeld door een ISO certificering te behalen, privacy meer aandacht te geven of processen verder te stroomlijnen? Grote kans dat ik iets voor je kan betekenen. Bijvoorbeeld als intern auditor, als Privacy Officer of als ENSIA coördinator. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden. Geïnteresseerd? Ik hoor graag van je!

Morloff - Icoon - Snelheidsmeter

ISO / NEN begeleiding

Ik ondersteun organisaties bij het implementeren van met name ISO en NEN normeringen. Ik voel mij als een vis in het water met ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510 en de AVG.

Morloff - Icoon - Oog

Privacy Officer

Omgang met data wordt met de dag relevanter. Als Privacy Officer ondersteun ik organisaties op het gebied van databeheer, dataverwerking en privacy. In lijn met de AVG!

Morloff - Icoon - Schild

ENSIA coördinator

Als ENSIA coördinator ondersteun ik gemeenten bij het effectief uitvoeren van de ENSIA audit. De focus? Het inbedden van ENSIA in de gemeentelijke organisatie.

Morloff - Icoon - Bliksem

Risicoanalye

Op zoek naar ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van risicoanalyses? Ik ondersteun organisaties bij het in kaart brengen van risico's, impact en maatregelen.

Morloff - Icoon - Schrijfplank

Interne audit

Behoefte aan een interne audit, bijvoorbeeld ter voorbereiding op een externe audit? Ik help graag. Ik voer interne audits uit voor ISO 27001, NEN 7510, AVG en ISO 9001.

Morloff - Icoon - Paraplu

CISO

Als CISO controleer en adviseer ik overheidsinstellingen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Van beleid tot uitvoering. En van advies tot coördinatie.

Morloff - Icoon - Thermometer

Nulmeting

Via een nulmeting wordt de huidige situatie in kaart gebracht. Vaak afgezet tegen een vast normenkader. Een belangrijke eerste stap bij vrijwel ieder veranderproces.

Morloff - Icoon - Vingerafdruk

FG on demand

Behoefte aan iemand die binnen jouw organisatie toezicht houdt op de toepassing en naleving van de AVG? Ik help je graag verder. On demand, dus alleen wanneer nodig.