Normity

In 2020 ben ik gestart met Normity. Normity is software voor kwaliteitsmanagement. Gebaseerd op een paar uitgangspunten: het moet eenvoudig te gebruiken zijn, het moet betaalbaar zijn, en het moet geschikt zijn voor iedere organisatie en iedere norm. Daarnaast vinden we het belangrijk om ontwikkelingen altijd samen met onze klanten te doen.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder. Er is sinds de start veel gebeurd rondom Normity. Normity is een professionele organisatie geworden, bestaande uit meerdere mensen. We hebben Normity inmiddels al bij veel klanten mogen implementeren. Ik durf te zeggen: tevreden klanten! Waarom? Omdat deze klanten met Normity meer grip hebben gekregen op hun kwaliteit. Omdat audittrajecten eenvoudiger verlopen. Omdat processen beter inzichtelijk is. Omdat medewerkers meer betrokken zijn. Kortom: meer kwaliteit. En dat is goed voor jou, maar ook voor jouw klanten.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Ik hoop het! Ik vertel je ook graag meer over Normity. Over wat het voor jouw organisatie kan betekenen. Neem gerust contact met mij op. Je kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen op de website van Normity!


ISOTemplates

In 2022 is ISOTemplates.nl opgericht, samen met de geweldige mannen van Despicable Good Inc. Een goede set met templates is zeer waardevol wanneer je een ISO traject gaat starten. Het nadeel: er zijn nogal wat partijen actief die tegen hoge prijzen slechte templates aanbieden. Helaas komt de kopende partij daar vaak pas achter wanneer ze aan de slag gaan met de templates.

ISOTemplates.nl doet dit anders. Tegen zeer aantrekkelijke prijzen vind je daar zeer complete templatesets. Deze bevatten niet alleen de verplichte documenten, maar ook verschillende handige extra's. Sets die door specialisten zijn opgesteld, en al tientallen keren succesvol zijn toegepast. En voorzien zijn van een duidelijke handleiding. Zodat je stap voor stap kunt werken aan je certificering. Neem gerust een kijkje op de website van ISOTemplates.nl!